صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رکورد جوان‌گرایی ساپینتو به‌اجبار شکست

  • کد خبر: ۳۸۶۸۵۴
  • ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
ساپینتو در دیدار با تراکتور، رکورد جوان‌گرایی خود را شکست.

به گزارش شهرآرانیوز، در دیدار استقلال مقابل تراکتور، روی نیمکت استقلال پنج بازیکن جوان و اغلب کمترشناخته‌شده دیده شدند.

علاوه بر اینکه ترکیب اصلی استقلال برابر تراکتور متفاوت و عجیب بود، روی نیمکت ذخیره‌ها نیز اسامی دیده شد که به‌جز ابوالفضل زمانی و ضرغام سعداوی، سایرین هرگز برای آبی‌ها به میدان نرفته بودند.

با توجه به غیبت آنتونیو آدان، آریا حسینی‌فرد، گلر سوم استقلال روی نیمکت ذخیره‌ها قرار داشت. ابوالفضل زمانی به عنوان گزینه آلترناتیو برای پست مدافع راست در دسترس ریکاردو ساپینتو قرار گرفتت.

ضرغام سعداوی نیز که فصل قبل و در زمانی که مجتبی جباری هدایت تیم را برعهده داشت، توانسته بود برای استقلال به میدان برود، در این فصل فرصتی برای نشان دادن توانایی‌هایش نداشته ولی روی نیمکت حضور داشت.

ابوالفضل ذلیخایی، مدافع چپ آبی‌پوشان که در پست مدافع چپ بازی می‌کند، دیگر ذخیره آبی‌ها بود و امیرعلی محمدی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، دیگر بازیکن جوانی بود که روی نیمکت نشست.

منبع: خبر ورزشی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.