صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استقلال منتظر پاسخ AFC و اماراتی‌ها برای میزبانی در آسیا

  • کد خبر: ۳۸۷۰۱۴
  • ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
باشگاه استقلال برای میزبانی دیدار‌های لیگ قهرمانان آسیا در امارات، منتظر AFC و امارات هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از صدور دستور کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر لزوم میزبانی نمایندگان ایران در کشورهای ثالث، باشگاه استقلال به همراه سایر تیم‌های ایرانی مانند تراکتور و سپاهان، به دلیل جامعه ورزشی گسترده ایرانیان در امارات، این کشور را به عنوان میزبان خود برگزیده است.

بر همین اساس، استقلال مکاتبات رسمی و مهمی با AFC و فدراسیون فوتبال امارات انجام داده است. رویکرد اصلی این باشگاه، استفاده از پول‌های بلوکه شده در حساب‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا جهت پوشش هزینه‌های میزبانی در دبی است. این اقدام به استقلال کمک می‌کند تا با بودجه‌ای متناسب، ورزشگاه مناسب برای دیدار برابر الحسین را اجاره کند.

در حال حاضر باشگاه استقلال چشم‌به‌راه پاسخ طرف‌های مذاکره است تا پس از دریافت تأییدیه، نام ورزشگاه میزبان را به‌طور رسمی اعلام کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.