صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دبیر شورای امنیت کشور: نمی‌توان زمان دقیقی برای وصل‌شدن اینترنت اعلام کرد

  • کد خبر: ۳۸۷۶۲۸
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
دبیر شورای امنیت کشور در گفتگوی ویژه خبری اعلام کرد که امیدوار است شرایط عادی شود و مردم بتوانند از اینترنت استفاده کنند، اما اضافه کرد که نمی‌تواند زمان دقیقی را برای باز شدن اینترنت اعلام کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی‌اکبر پورجمشیدیان در این برنامه اعلام کرد که برای شورای امنیت کشور، دو موضوع حائز اهمیت یعنی «امنیت مردم» و «اقتصاد مردم» در اولویت قرار دارند و طبق نظر این شورا، در روز‌های اخیر، امنیت مردم اهمیت بیشتری داشته است.

او همچنین افزود که موضوع برقراری مجدد اینترنت در شورای امنیت کشور و شورای عالی امنیت ملی در دست بررسی است و «با شیب ملایم» و «به‌صورت نقطه‌ای و موضوعی» درحال رفع مشکلات مردم در عرصه اینترنت هستند. پورجمشیدیان گفت امیدوار است شرایط عادی شود و مردم بتوانند از اینترنت استفاده کنند، اما اضافه کرد که نمی‌تواند زمان دقیقی را برای وصل شدن اینترنت اعلام کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.