مجید جعفری در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در تشریح این خبر، اظهار کرد: برای این ایام، اقلامی از جمله خرما، گوشت مرغ، گوشت قرمز و برنج در نظر گرفته شده است که اقلامی مانند برنج در دو نوع هندی و پاکستانی یا در حال توزیع بوده یا در حال ذخیرهسازی برای آغاز توزیع همزمان با ماه مبارک رمضان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه گفت: توزیع مرغ منجمد و خرما به نرخ مصوب انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه توزیع ۲ هزار و ۷۶۰ تن برنج هندی و پاکستانی هماکنون در حال انجام است، ادامه داد: در صورت نیاز، قابلیت افزایش این سهمیه را در ایام ماه مبارک رمضان داریم. در حوزه تأمین تخممرغ نیز هیچ مشکلی نداریم و خراسان رضوی در این زمینه مازاد تولید نیز دارد که تأمینکننده بخشی از نیاز سایر استانها هم هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه قیمت گوشت قرمز نیز روند کاهشی به خود گرفته است، گفت: در این بخش، با تأمین گوشت قرمز موردنیاز، تلاش در جهت تأمین نیاز مردم انجام خواهد شد.
جعفری اعلام هرگونه سهمیه توزیعی برای ایام ماه رمضان را موکول به نهاییشدن برنامهریزیها و اعلام سهمیهها دانست.