به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی، در نشست هماهنگی برگزاری باشکوه اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، که امروز (۶ بهمن ۱۴۰۴) در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در موضوعات اهلبیت(ع) هرچه کار کنیم، باز کم است. اقدامات ما ماحصل جلسات مشترکی است که داریم، در واقع از هم انرژی میگیریم. جنس این جلسات دغدغه انقلاب اسلامی، مهدویت و قربه الیالله است.
وی با بیان اینکه ما در روزهای اخیر عزیزان زیادی را از دست دادیم، عنوان کرد: فردا تشییع یکی از رفقای قدیمی، «شهید مهدی ظریف» است. اغتشاش دیماه یک اغتشاش متفاوت بود و مدل آن فرق میکرد. اول و آخر لطف حضرت رضا(ع) بود که شامل حال ما شد.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: ایران، کشور امامرضا(ع) و این مملکت، مملکت امامحسین(ع) و امیرالمؤمنین(ع) است. این کشور، تنها کشوری است که رسماً و پرقدرت پرچم تشیع را به دوش دارد و این پرچم بهزودی به دست حضرت صاحب خواهد رسید.
وی افزود: این باور و اعتقاد ماست و پای این باور و اعتقاد خود ایستادهایم و خواهیم ایستاد. انشاءالله در این دهه فجر و مهدویت، بتوانیم از تمام ظرفیت و امکانات خود استفاده و مراسمها را پرشورتر برگزار کنیم.
کیانی با اشاره به اینکه برای این ایام موضوعات عملیاتی تدارک دیده شده است، تصریح کرد: در شهرداری، ما برنامه خیابان «ایران منتظر»، جشنهای محلی، کارناوال شادی و ایستگاههای صلواتی را داریم و برای فراهمکردن زیرساختها، پرچمها و ملزومات اولیه، برنامهریزی میکنیم.