صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشاور رئیس‌جمهور: درباره وصل‌شدن اینترنت اختلاف‌نظر‌هایی هست، ولی حل خواهد شد

  • کد خبر: ۳۸۸۷۶۳
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
مشاور رئیس‌جمهور با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت: تصمیم‌گیری درباره اینترنت در شرایط کنونی برعهده شورای عالی امنیت ملی است و این موضوع ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر شفیعیان، در این پست تأکید کرده است که تصمیم‌گیری وضعیت اینترنت بر دوش وزارت ارتباطات نیست. او با اشاره به اینکه تا پنجشنبه‌شب (۱۸ دی) دسترسی‌ها باز بود، نوشت:

 همچنان که تا پنجشنبه شب باز بود و نمی‌خواستند به راحتی ببندند حالا در پی باز کردن هر چه زودتر آن هستند. اختلاف‌نظر‌هایی هست ولی باز خواهد شد.

مشاور ریاست جمهوری در پست خود اشاره نکرده که در چه زمانی اینترنت برقرار می‌شود و تنها اشاره کرد که اینترنت «باز خواهد شد». او در پایان پست خود تصریح کرد که دسترسی به اینترنت جهانی حق همه است.

شفیعیان در حالی از حق شهروندان برای دسترسی به اینترنت نوشته است که اینترنت ایران از ۱۸ دی ماه، در وضعیت قطع سراسری به سر می‌برد و همچنان مشخص نیست که وضعیت اینترنت در چه زمانی به حالت قبل باز می‌گردد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.