صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شورشیان بلوچ در ۱۲ شهر پاکستان حملاتی را انجام دادند

  • کد خبر: ۳۸۹۶۶۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
منابع خبری از آغاز موج جدیدی از حملات هماهنگ جدایی‌طلبان بلوچ به ۱۲ شهر در بلوچستان پاکستان خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش‌ها از بلوچستان پاکستان حاکی از آغاز موجی از حملات هماهنگ توسط شورشیان بلوچ در قالب عملیاتی موسوم به «طوفان سیاه ۲.۰» است.

بلوچستان پست گزارش داد این حملات دست‌کم ۱۲ شهر مهم از جمله کویته، نوشکی، مستونگ، تُمپ، دالبندین و گوادر را دربر گرفته است.

بر اساس این گزارش، منابع محلی از وقوع انفجارها، تیراندازی سنگین، حملات انتحاری و درگیری مستقیم میان نیرو‌های امنیتی پاکستان و شورشیان بلوچ در چندین نقطه خبر می‌دهند. در کویته، پایتخت ایالت بلوچستان، انفجار‌های پیاپی در نزدیکی ایستگاه راه‌آهن و مناطق امنیتی گزارش شده و وضعیت اضطراری در بیمارستان‌های این شهر اعلام شده است.

همچنین گزارش‌هایی از انجام دست‌کم دو حمله انتحاری با خودروی بمب‌گذاری‌شده در منطقه تُمپ منتشر شده است. همزمان، درگیری مستقیم میان نیرو‌های امنیتی پاکستان و افراد مسلح بلوچ در چندین شهر ادامه دارد و از تلفات در میان نیرو‌های امنیتی و غیرنظامیان گزارش‌هایی منتشر شده، هرچند آمار رسمی تأیید نشده است.

به گفته منابع محلی، چند پاسگاه پلیس و مراکز امنیتی در جریان این حملات مورد هجوم قرار گرفته یا به تصرف مهاجمان درآمده و فعالیت راه‌آهن در سراسر بلوچستان به حالت تعلیق درآمده است.

مقامات پاکستانی تاکنون به ابعاد این حملات واکنشی نشان نداده‌اند و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.