صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افشای چت قدیمی؛ حمله جنجالی پاول دوروف به مارک زاکربرگ، مالک واتساپ

  • کد خبر: ۳۹۰۲۹۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
پاول دوروف با انتشار پستی جنجالی در شبکه اجتماعی X ،علیه مارک زاکر برگ، امنیت واتساپ را زیر سوال برد!
الهام نکوئی
خبرنگار الهام نکوئی

به گزارش شهرآرانیوز، پاول دوروف، بنیان‌گذار و مدیرعامل پیام‌رسان تلگرام، با انتشار پستی جنجالی در شبکه اجتماعی X بار دیگر مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت متا و مالک واتساپ را هدف انتقاد قرار داد.

دوروف در این پست مدعی شد که زاکربرگ در سال‌های ابتدایی فعالیت خود، زمانی که تنها به اطلاعات حدود چهار هزار کاربر دسترسی داشت، در گفت‌وگویی خصوصی با یکی از هم‌دانشگاهی‌هایش اعلام کرده بود در صورت نیاز می‌تواند اطلاعات کاربران را در اختیار او قرار دهد.

مدیرعامل تلگرام با انتشار تصویری از این گفت‌وگوی قدیمی تلاش کرد نگرانی‌ها درباره نحوه مدیریت داده‌های کاربران در پلتفرم‌های متعلق به متا را دوباره مطرح کند. او در ادامه انتقاد‌های خود تأکید کرد که حفظ حریم خصوصی کاربران یکی از اصول اصلی تلگرام بوده و این موضوع را وجه تمایز این پیام‌رسان با رقبا دانست.

در مقابل، شرکت متا تاکنون واکنش رسمی به ادعا‌های مطرح‌شده از سوی دوروف نشان نداده است. با این حال، این نخستین بار نیست که میان مدیران دو پیام‌رسان محبوب جهان تنش رسانه‌ای شکل می‌گیرد. رقابت میان تلگرام و واتساپ طی سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از افزایش حساسیت کاربران نسبت به حفظ اطلاعات شخصی، شدت بیشتری پیدا کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.