صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایران، محور گفت‌وگوهای مصر، امارات و عربستان

  • کد خبر: ۳۹۰۶۳۱
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴
وزیر خارجه مصر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش میان آمریکا و ایران با همتایان سعودی و اماراتی خود گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه مصر شبانگاه سه شنبه اعلام کرد بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه این کشور در دیدار‌های جداگانه با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان و عبدالله بن زاید آل‌نهیان، وزیر خارجه امارات درباره راه‌های کاهش تنش و ایجاد زمینه برای ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های آمریکا و ایران گفت‌و‌گو کرد.

به نوشته روزنامه الاهرام، عبدالعاطی تاکید کرد کاهش تنش برای جلوگیری از گسترش بحران‌های منطقه‌ای و فراهم کردن مسیر توافق جامع که نگرانی‌های همه طرف‌ها را در نظر بگیرد ضروری است. او افزود چنین توافقی می‌تواند خطر درگیری گسترده‌تر را کاهش دهد و امنیت منطقه‌ای و جهانی را بهبود بخشد.

قاهره سپتامبر گذشته در توافق میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ازسرگیری نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران پس از حملات آمریکا و اسرائیل نقش میانجی داشت.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.