صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد

  • کد خبر: ۳۹۱۸۱۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰
«گیسلاین مکسول» شریک جرم و معشوقه سابق «جفری اپستین» میلیاردر آمریکایی و مجرم جنسی روز دوشنبه از ادای شهادت در تحقیقات کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا خودداری کرد و اعلام کرد تنها در صورت دریافت عفو حاضر به صحبت است.

به گزارش شهرآرانیوز، «دیوید مارکوس» وکیل مکسول در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «گیسلاین مکسول صبح امروز در برابر جیمز کومر - رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان - و این کمیته، از حق سکوت قانون اساسی خود استفاده کرد… خانم مکسول در صورت اعطای عفو از سوی رئیس‌جمهور ترامپ آماده است به‌طور کامل و صادقانه صحبت کند.»

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، مکسول امروز به‌صورت مجازی در یک جلسه استماع غیرعلنی در برابر کمیته نظارت مجلس نمایندگان حاضر شد.

رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان تایید کرد که مکسول در جریان این جلسه از حق خود ذیل متمم پنجم قانون اساسی برای سکوت و خودداری از پاسخ به پرسش‌ها استفاده کرده است.

رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان افزود که پنج جلسه استماع دیگر نیز برای ماه فوریه برنامه‌ریزی شده که از جمله شامل ادای شهادت بیل کلینتون، رئیس‌جمهور پیشین و هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا خواهد بود.

«تاد بلانش» معاون دادستان کل آمریکا در ۳۰ ژانویه اعلام کرد که تمامی اسناد مرتبط با پرونده اپستین منتشر شده است.

با این افشای اخیر، حجم کل داده‌های منتشرشده از ۳.۵ میلیون فایل فراتر رفته است. در این اسناد نام افراد بانفوذی از جمله «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «ایلان ماسک»، «بیل گیتس»، «بیل کلینتون» و دیگران ذکر شده است.

اپستین، سرمایه‌دار ساکن نیویورک در سال ۲۰۱۹ در حالی که منتظر محاکمه به اتهام قاچاق جنسی در دادگاه فدرال بود، به طرز مشکوکی در سلول زندان خود مرده پیدا شد.

مقامات مرگ او را خودکشی اعلام کردند، اما این موضوع سال‌ها باعث ایجاد تئوری‌های توطئه شد، تا جایی که خود ترامپ نیز در جریان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری‌اش در ۲۰۲۴ به برخی از آنها اشاره کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.