صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آماده‌باش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن

  • کد خبر: ۳۹۱۸۵۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آماده‌باش تمامی پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در روز ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: به‌منظور تأمین سلامت و ایمنی شرکت‌کنندگان در راهپیمایی باشکوه امسال، برنامه‌ریزی لازم برای استقرار آمبولانس‌ها و اتوبوس‌آمبولانس انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی، با اشاره به اقدامات فوریت‌های پزشکی در روز ۲۲ بهمن اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته و با هدف امدادرسانی به‌موقع به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی و همچنین شرکت‌کنندگان در راهپیمایی، پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، ۱۳ دستگاه آمبولانس، ۱۳ دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن مستقر خواهند شد. همچنین در سایر شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه نیز متناسب با نیاز اعلامی و در هماهنگی با شورای تأمین شهرستان، تمهیدات لازم برای پوشش امدادی در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: همکاران اورژانس ۱۱۵ با آمادگی کامل در این روز حضور خواهند داشت تا در صورت بروز هرگونه حادثه یا نیاز به خدمات فوریت‌های پزشکی، خدمات‌رسانی سریع و مؤثر به شهروندان انجام شود و راهپیمایی ۲۲ بهمن در فضایی ایمن و با آرامش برگزار شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.