صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار ۱۴۰۵ نسبت‌به سال‌های گذشته پررنگ‌تر خواهد بود | بهره‌برداری از ایستگاه «بسیج» مترو تا قبل از عید

  • کد خبر: ۳۹۱۸۸۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
شهردار مشهد مقدس گفت: خاطر مردم جمع باشد، استقبال از بهار امسال مشهد از سال‌های گذشته بهتر و به کوری چشم دشمنان پررنگ‌تر خواهد بود. شاید کار‌هایی را انجام دهیم که کسی توقع ندارد و خاطره ویژه‌ای را در ذهن همه مردم ایران در مشهد رقم بزند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف، در جلسه کمیته خدمات شهری ستاد خدمات سفر استان که امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد، اظهار کرد: تأثیر حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن خاطره بسیار ارزنده‌ای را برای دوستداران انقلاب و خاطره‌ای تلخ را برای دشمنان ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: مسلماً تأثیر حضور مردم از موشک، پهپاد و تمام اقدامات نظامی بیشتر است. دشمن با حضور مقتدرانه و آگاهانه مردم، حتماً عقب خواهد نشست؛ همان‌طورکه این در ۴۷ سال گذشته ثابت شده و امسال نیز با راهپیمایی ۲۲بهمن و ورود به ۴۸امین سال نظام انقلاب اسلامی، باز هم ثابت خواهد شد.

شهردار مشهد با بیان اینکه ما اقدامات استقبال از بهار ۱۴۰۵ را از مدت‌ها قبل آغاز کردیم، عنوان کرد: با توجه به مناسبت‌های ویژه‌ای که در سطح کشور وجود دارد، این موضوع برای مشهد نیز مهم است. ما در مشهد دو تقویم داریم که یکی شمسی و دیگری قمری است.

وی ادامه داد: ما در ایام خاص، با کل کشور متفاوت هستیم. حتی دشمن این موضوع را می‌داند و درست تشخیص داده و افراد متوهمی هم که مشورت دادند، درست مشورت دادند که دروازه ورود به ایران، مشهد است؛ زیرا مشهد مرکز و پایتخت معنوی جهان اسلام است، تعداد زیادی زائر خارجی وارد مشهد می‌شوند و مشهد را می‌شناسند. مردم مشهد هم متفاوت هستند.

قلندرشریف بیان کرد: از ابتدای به‌وجودآمدن مشهد تا الان، این شهر متفاوت بوده و همواره حماسه‌سازی کرده است. هر موضوع مثبت و منفی زیر ذره‌بین دوستان و دشمنان است. مشهد در برند‌ها و مناسبت‌ها شاخص شده، بنابراین هر سال باید خدمات در حوزه مدیریت شهری ارتقا پیدا کند. مشهد در زمینه استقبال از بهار، در سطح کشور برند و الگو شده و ما از این موضوع خوشحال هستیم.

وی با بیان اینکه بعد از استقبال از بهار ۱۴۰۴، به همکاران بیان کردیم که سال ۱۴۰۵ باید متفاوت باشد، زیرا سال آخر مدیریت شهری در دوره ششم است، عنوان کرد: آنچه این بهار را ویژه‌تر کرده، موضوعات مختلف مانند جنگ ۱۲روزه و اتفاقات تلخ دی‌ماه است که بیش از ۲ هزار میلیارد تومان به شهر مشهد و ثروت و دارایی مردم خسارت وارد شد.

شهردار مشهد اضافه کرد: باوجود اینکه ۱۸ دی اتفاقات ناگواری رخ داد، ما اجازه ندادیم مردم در صبح ۱۹ دی چیزی را حس کنند و همه‌چیز به چرخه خدمت بازگشت. دشمن دنبال این بود که مشهد شهر آشوب‌زده، جنگ‌زده و به‌هم‌ریخته به چشم بیاید، اما این را به گور برد.

وی خاطرنشان کرد: هرچند این اتفاقات تلخ و سنگین بود، اما باز هم مردم ثابت کردند و چشم دشمن را در ۲۲ دی‌ماه کور کردند. در روز شنبه که هنوز اغتشاشات ادامه داشت، اعلام کردم خاطر مردم جمع باشد، استقبال از بهار امسال مشهد از سال‌های گذشته بهتر و به کوری چشم دشمنان پررنگ‌تر خواهد بود، شاید کار‌هایی را انجام دهیم که کسی توقع ندارد و خاطره ویژه‌ای را در ذهن همه مردم ایران در مشهد رقم بزند. اقدامات را با همه سختی‌های مالی انجام می‌دهیم؛ زیرا مشهد، شهر امام‌رضا(ع) است.

قلندرشریف با اشاره به اینکه تأکید ما این بوده در حوزه خدمات شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل اتفاقات خوبی رقم بخورد، تصریح کرد: سال گذشته، تحویل سال با شب‌های قدر مصادف شده بود که در حوزه حمل‌ونقل، اقدام ویژه‌ای انجام شد؛ امسال نیز با بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطارشهری، در روز‌هایی که امکان تردد خودرو، اتوبوس و تاکسی وجود نداشت، مترو سرویس‌دهی کرد.

شهردار مشهد افزود: امسال حمل‌ونقل ویژه‌تر است، زیرا ایستگاه «میدان بسیج» قبل از عید به بهره‌برداری خواهد رسید و اتصال خطوط یک، دو و سه کامل خواهد شد. برای اولین بار این اتفاق ارزنده رقم خواهد خورد که در عید نوروز، مردم با ارزان‌ترین، سهل‌ترین، راحت‌ترین، سریع‌ترین و پاک‌ترین شیوه حمل‌ونقل، به حرم مطهر منتقل خواهند شد.

وی بیان کرد: امسال، همه دستگاه‌ها ویژه‌تر از قبل پای کار هستند و به هم کمک می‌کنند. ما نیز در شهرداری پای کار هستیم و خواهیم بود. خط قرمز ما شور و نشاط و حال خوب مردم و همچنین ایمنی و امنیت مردم است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.