صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترس اسرائیل از از حملات موشکی ویرانگر ایران

  • کد خبر: ۳۹۲۳۷۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
رسانه‌های عبری گزارش دادند که نهاد‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی خود را برای سناریوی حملات موشکی گسترده و ویرانگر ایران به اراضی اشغالی در صورت شکست مذاکرات بین واشنگتن و تهران و تبدیل شدن تنش‌ها به رویارویی نظامی، آماده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه عبری‌زبان «واللا» گزارش داد نهاد‌های امنیتی اسرائیل در حال بررسی این احتمال هستند که فروپاشی روند دیپلماتیک به حمله پیش‌دستانه آمریکا علیه ایران منجر شود که ممکن است با واکنش سخت و ویرانگر ایران از جمله شلیک موشک‌های بالستیک سنگین به سمت اسرائیل همراه باشد.

طبق سناریویی که در دستگاه‌های امنیتی اسرائیل مطرح است، پاسخ احتمالی ایران تنها به حمله از خاک این کشور محدود نخواهد بود، بلکه ممکن است شامل شلیک موشک از سوی متحدان تهران در لبنان، عراق و یمن نیز باشد که می‌تواند به گشوده شدن همزمان چند جبهه و اشباع سامانه‌های دفاعی اسرائیل در مواجهه با بارانی از موشک‌های سنگین بینجامد.

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل به ریاست سرلشکر «شای کلابر» نیز برای مواجهه با سناریوی حملات بالستیک گسترده که ممکن است مراکز و زیرساخت‌های راهبردی را هدف قرار دهد، آماده می‌شود. تمرکز اصلی بر تضمین تداوم فعالیت تأسیسات حیاتی حتی در شرایط حملات وسیع است.

این آمادگی‌ها، بنا بر ارزیابی‌ها، نشان‌دهنده نگرانی‌های جدی در داخل اسرائیل نسبت به احتمال قرار گرفتن در معرض حمله‌ای ویرانگر در صورت تبدیل رویارویی آمریکا و ایران به جنگی آشکار است؛ به ویژه که از موشک‌های دوربرد با کلاهک‌های انفجاری بزرگ سخن گفته می‌شود که می‌توانند عمق اسرائیل را به‌طور مستقیم هدف قرار دهند.

این رسانه می‌افزاید: آمریکا حضور خود در منطقه را از طریق استقرار سامانه تاد و سامانه شناسایی پیشرفته تقویت کرده است. نیروی هوایی اسرائیل نیز برای تقویت پایگاه‌ها و سامانه‌های تکنولوژی تقلا می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.