صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رسانه عبری: تنش میان عربستان و امارات نقشه‌های آمریکا را خراب کرد

  • کد خبر: ۳۹۲۷۲۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
یک رسانه عبری نوشت: یمن و نوع روابط با اسرائیل، تنش بین عربستان سعودی و امارات متحده عربی را تشدید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه عبری زبان معاریو در مقدمه تحلیل خود در رابطه با شرایط روابط میان دو کشور عربی نوشت: تنش بین عربستان سعودی و امارات متحده عربی در حال افزایش است، یمن، روابط با اسرائیل و کشمکش منطقه‌ای بر سر دامنه نفوذ از علل اصلی این تنش محسوب می‌شود.

این رسانه عبری زبان با استناد به مقاله‌ای که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شده تاکید کرد که تنش روز افزون بین ریاض و ابوظبی می‌تواند برنامه‌های آمریکا را در منطقه خاورمیانه دچار چالش کند، چون به جای آنکه شاهد هم افزایی این دو کشور باشیم تنش و دودستگی منطقه‌ای را سبب شده است.

در پایان این تحلیل هم تاکید شده است، رابطه امارات متحده عربی با اسرائیل یکی از ارکان اصلی این اختلاف و تنش است و پیش بینی می‌شود باعث بروز تنش‌های منطقه‌ای بیشتری هم شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.