صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سانسور ۲۵ دقیقه‌ای فیلم «بازی خونی» در تلویزیون + علت

  • کد خبر: ۳۹۲۷۷۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بازی خونی» گفت: از نسخه تلویزیونی فیلم «بازی خونی» که در تلویزیون پخش شد، ۲۵ دقیقه حذف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید پروینی درباره تغییرات فیلم «بازی خونی» در نسخه تلویزیونی اظهار کرد: فیلم سینمایی «بازی خونی» تا ۱۰ روز پیش از آغاز جشنواره فجر ۴۳ در مرحله فیلمبرداری بود و عملاً فرصت کافی برای انجام مراحل پس از تولید به صورت ایده‌آل را پیدا نکرد، بنابراین نسخه ارائه شده به جشنواره، نسخه اولیه بود.

وی اضافه کرد: معمولاً فرآیند ایده‌آل پس از تولید، مستلزم صرف زمان برای تدوین، بازبینی، حذف و اضافه سکانس‌ها و یافتن ریتم مناسب جهت ارتباط مؤثر با مخاطب است. در همه فیلم‌ها این روال است که تدوینی برای جشنواره داشته باشند. کار اشتباهی هم کردیم و باید مثل فیلم «قلب رقه» اجازه می‌دادیم که پست پروداکشن چند ماهه را طی کند و به نسخه نهایی می‌رسیدیم.

تهیه‌کننده «بازی خونی» در ادامه بیان کرد: نسخه‌ای که اکنون در اکران آنلاین و تلویزیون پخش شده حدود ۲۵ دقیقه کوتاه‌تر شده است. این حذفیات نه از سرِ زیادی بودن محتوا، بلکه به منظور ایجاد تعادل میان روایت دقیق وقایع تاریخی، که مورد تأکید مشاوران فیلمنامه نیز بود، انجام گرفت. موضوع فیلم هم بود و پیش از این هم فیلم‌هایی ساخته شده بود که نقد‌هایی به آن وارد بود و مشاوران ما برایشان مهم بود این اثر وقتی ساخته می‌شود واقعیت‌ها را تغییر ندهد.

وی اضافه کرد: با تدوین و تغییرات دوباره کمی جنگ‌های شهری کوتاه شد تا آسیبی به واقعیت قیام مردم آمل وارد نشود و از طرفی ریتم سریع‌تر شود تا حوصله مخاطب سر نرود و کار دیدنی‌تر بشود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.