صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش محسوس دما در کشور | رگبار و گردوخاک مهمان برخی استان‌ها (دوشنبه، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۲۹۸۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش دما حاکم خواهد بود؛ با این حال امروز در بخش‌هایی از شرق و جنوب‌شرق کشور و از سه‌شنبه تا پنجشنبه در شمال‌غرب، رگبار پراکنده، وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

امروز در برخی نقاط واقع در نوار شرقی کشور، خراسان شمالی، شرق گلستان، ارتفاعات کرمان و شرق هرمزگان، ابرناکی و بارش باران، گاهی وزش باد شدید موقت، رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ رخ می‌دهد.

سه‌شنبه تا پنجشنبه نیز در برخی نقاط استان آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است.

طی این مدت، با توجه به سکون نسبی جو، در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

امروز در شرق و جنوب‌شرق، سه‌شنبه در جنوب‌شرق، چهارشنبه و پنجشنبه در شمال‌غرب و جمعه در شرق و شمال‌شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد می‌تواند سبب خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا شود. همچنین در مناطق مرکزی و شرقی کشور به دلیل نفوذ توده گردوخاک، کاهش دید و افت کیفیت هوا تا اواخر وقت امروز محتمل است.

امروز دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و سه‌شنبه دریای عمان و دریای خزر مواج خواهند بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.