صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمله مجدد پهپادهای اسرائیل به جنوب لبنان (۲۷ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۳۱۹۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
منابع خبری گزارش دادند که دقایقی پیش رژیم صهیونیستی بار دیگر مناطقی از جنوب لبنان را بمباران کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در این حمله که با پهپاد صورت گرفت، شهرک طلوسه در جنوب لبنان هدف حمله هوایی قرار گرفت.

المیادین نیز اعلام کرد که در این حمله یک باب منزل مسکونی هدف حمله پهپادی صهیونیست‌ها قرار گرفت.

این در حالی است که خبرگزاری شهاب اعلام کرد که در این حمله یک خودرو هدف قرار گرفت و در جریان آن یک تن شهید شده است.

رژیم صهیونیستی صبح امروز نیز در یک حمله پهپادی ۲ خودرو را در منطقه «حانین» واقع در بنت جبیل در جنوب لبنان هدف قرار داد.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که در این حمله یکی از اعضای حزب الله را هدف قرار داده است.

برخی منابع لبنانی گزارش دادند که در این حمله یک نفر به شهادت رسیده است.

اخیرا نیز یک پهپاد رژیم صهیونیستی خودرویی را در مرز لبنان و سوریه بین گذرگاه مصنع و جدیده یابوس هدف قرار داد و منجر به شهادت چهار نفر شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از آتش‌بس اعلام‌شده میان این رژیم و لبنان در تابستان گذشته، همچنان به تجاوزات خود ادامه می‌دهد و تنش‌ها در مرز‌های جنوبی این کشور ادامه دارد.

طی هفته‌های اخیر، چندین مورد تجاوز هوایی و پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مرزی لبنان گزارش شده است.

رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش بس هزاران بار نقض آتش‌بس کرده و با تجاوز نظامی به جنوب لبنان، صد‌ها نفر از شهروندان این کشور را شهید و یا مجروح کرده و در این میان، کمیته ناظر بر اجرای آتش بس نیز اقدام عملی برای متوقف کردن این حملات انجام نداده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.