صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه (۲۹ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۳۴۳۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
قیمت طلا و سکه در معاملات روز سه‌شنبه با رفت‌وبرگشت‌های زیادی همراه شد؛ به‌طوری که در پایان معاملات، قطعات سکه افزایش ارزش را ثبت کردند، اما قیمت طلا اندکی عقب نشست. کارشناسان اقتصادی معتقدند روند قیمت در بازارهای مالی به مذاکرات ژنو گره خورده است. آنها می‌گویند رشد قیمت دلار و افت قابل توجه اونس جهانی طلا، بازار طلای داخلی را در وضعیت ناپایدار قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت طلا و سکه در معاملات روز سه‌شنبه، یکی از پرنوسان‌ترین روز‌های هفته را پشت سر گذاشت. در حالی که قیمت‌ها در ساعات ابتدایی معاملات با فشار فروش همراه بود، در ادامه روز بخشی از افت‌ها جبران شد و بازار همزمان دو روند افزایشی و کاهشی را تجربه کرد؛ موضوعی که نشان می‌دهد معامله‌گران همچنان با احتیاط بالا در حال رصد اخبار سیاسی هستند.

گفتنی است قیمت سکه امامی با رشد ارزش به سطح ۱۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و قطعات سنگین سکه افزایش قابل‌توجهی داشتند؛ اما قیمت طلای ۱۸ عیار خلاف سکه، با عقب‌نشینی همراه شد و در محدوده ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.

گفتنی است اونس جهانی طلا با کاهش ۱۲۵ دلاری، تا محدوده ۴۸۷۹ دلاری عقب نشست و دلار نیز هزار و ۵۰۰ تومان گران شد؛ موضوعی که اجازه نداد بازار طلا هم‌سو با سکه حرکت کند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

تحلیلگران بازار طلا معتقدند در صورتی که دلار در سطوح بالاتر تثبیت شود، می‌تواند نقش حمایتی برای قیمت سکه ایفا کند؛ حتی اگر اونس جهانی طلا همچنان در مسیر اصلاحی باقی بماند. در این سناریو، انتظار می‌رود سکه امامی در محدوده ۱۹۰ تا ۱۹۵ میلیون تومان نوسان کند و از افت‌های سنگین در امان بماند.

در مقابل، تداوم فشار کاهشی بر اونس جهانی طلا می‌تواند قیمت طلای ۱۸ عیار را تحت فشار نگه دارد. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در معاملات روز چهارشنبه، طلای ۱۸ عیار در بازه ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تا ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان نوسان داشته باشد و عبور دوباره از کانال ۱۹ میلیون تومان، به سیگنال‌های نامساعد سیاسی، بازگشت اونس یا تقویت بیشتر دلار وابسته است.

سکه امامی به کانال ۱۹۲ میلیونی صعود کرد

قیمت سکه امامی در چهارمین روز هفته روی قیمت ۱۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی ایستاد و سکه بهار آزادی روی رقم ۱۸۸ میلیون تومانی معامله شد. گفتنی است نیم‌سکه با رقم ۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و ربع سکه روی رقم ۵۴ میلیون تومان معامله شدند. سکه گرمی نیز با رقم ۲۷ میلیون تومانی معامله شد.

قیمت طلا کاهشی شد

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با قیمت ۴۸۷۹ دلاری در حال معامله است. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رقم ۸۱ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۸ میلیون و ۷۹۸ هزار تومانی ایستاد.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.