صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیران استقلال به فکر یک مربی خارجی دیگر!

  • کد خبر: ۳۹۳۵۸۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
مدیران استقلال در نظر دارند برای جانشینی ساپینتو از یک مربی خارجی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، شکست برابر الحسین اردن پایان کار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲ بود. استقلال این رقابت‌ها را بد آغاز کرد، اما در ادامه، برگشت و در نهایت با شکست المحرق بحرین راهی مرحله حذفی شد، دو شکست یک بر صفر و ۳ بر ۲ برابر الحسین، اما پایان رؤیا‌های آسیایی استقلال و سرمربی پرتغالی این تیم بود.

بحث برکناری ساپینتو از مدت‌ها پیش در دستور کار باشگاه استقلال قرار داشت و شاید اگر دو برد برابر سپاهان و شمس آذر در دقایق پایانی نبود، اکنون مربی دیگری را روی نیمکت این تیم می‌دیدیم. مدیران استقلال پیش از این در جلسات‌شان درباره برکناری ساپینتو صحبت کرده بودند، اما در نهایت جمع‌بندی به‌گونه‌ای شد که به او فرصت داده شود.

اکنون استقلال روز‌های سرنوشت‌ساز و حساسی را پیش‌ِرو دارد، این تیم همچنان در لیگ برتر و جام حذفی از شانس قهرمانی برخوردار است و مدیران باشگاه با توجه به این موضوع درصد تغییرات هستند تا با مربی جدید ادامه مسیر را طی کنند.

در زمان حاضر مربیان خارجی اولویت باشگاه استقلال هستند و قرار است با بررسی شرایط آنها دراین‌باره تصمیم‌گیری شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.