صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ساعت کار نانوایان مشهد در ماه رمضان ۱۴۰۴ چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۹۳۸۴۶
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد ساعات کار نانوایان مشهدی را در ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر کوه‌پیکر درباره زمان فعالیت نانوایی‌ها طی ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: طبق سنوات گذشته ساعت کاری واحد‌های صنفی نانوایی مشهد در نوبت صبح، از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر (اذان ظهر) و در نوبت عصر، از ساعت ۱۴ تا قبل از افطار خواهد بود.

وی ادامه داد: در برخی مناطق نانوایی‌ها بر اساس نیاز محله قبل از ساعت ۹ صبح و بعد از افطار به مردم خدمات رسانی می‌کنند که این مورد در اختیار واحد‌های صنفی است.

کوه پیکر درباره فعالیت واحد‌های صنفی نانوایی در منطقه ثامن اظهار کرد: ساعت کار نانوایی‌ها در این‌منطقه مانند ساعت کار فعالیت واحد‌ها قبل از ماه رمضان است. با توجه به حضور زائران در منطقه ثامن افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها و واحد‌های پشتیبان پیش‌بینی شده است. در حال حاضر ۱۳۶ نانوایی در رینگ یک و دو منطقه ثامن به زائران و مجاوران خدمات‌رسانی می‌کنند. هیچ مشکلی برای تامین نان در ماه مبارک رمضان وجود ندارد و قیمت انواع نان نیز تغییری نخواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.