صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سم آلتمن: هوش مصنوعی کار‌ها را تغییر می‌دهد، اما مقصر همه تعدیل نیرو‌ها نیست

  • کد خبر: ۳۹۴۰۸۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
مدیرعامل OpenAI می‌گوید برخی شرکت‌ها با عنوان «هوش مصنوعی» تصمیم‌های از پیش برنامه‌ریزی‌شده برای کاهش نیرو را توجیه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در حاشیه رویداد India AI Impact Summit تأکید کرد که همه تعدیل نیرو‌ها در شرکت‌ها تقصیر هوش مصنوعی نیست. او گفت برخی شرکت‌ها به جای اینکه تصمیمات از پیش تعیین‌شده خود را صادقانه اعلام کنند، آنها را به هوش مصنوعی نسبت می‌دهند، پدیده‌ای که او آن را «شست‌وشو با هوش مصنوعی» می‌نامد.

آلتمن به شبکه CNBC-TV۱۸ گفت: «نمی‌دانم عدد دقیق چقدر است، اما بخشی از تعدیل‌ها تنها با نام هوش مصنوعی توجیه می‌شود، یعنی شرکت‌ها نقش هوش مصنوعی را بزرگ جلوه می‌دهند در حالی که کاهش نیرو در هر صورت انجام می‌شد.»

با این حال، آلتمن تأیید کرد که هوش مصنوعی در آینده بر بازار کار اثر واقعی خواهد داشت و تغییر شکل مشاغل غیرقابل اجتناب است. او گفت این فناوری نه تنها برخی شغل‌ها را خودکار می‌کند، بلکه فرصت‌های شغلی تازه هم ایجاد خواهد کرد و جامعه به مرور خود را با شرایط جدید وفق می‌دهد.

او توضیح داد اصطلاح «شست‌وشو با هوش مصنوعی» به بزرگ‌نمایی نقش هوش مصنوعی در تصمیمات تجاری اشاره دارد که گاهی برای توجیه تصمیم‌های سخت مثل کاهش نیرو یا جذاب‌تر نشان دادن کسب‌وکار به سرمایه‌گذاران به‌کار می‌رود.

در ماه‌های اخیر، شرکت‌هایی مانند آمازون، IBM، سیلزفورس و اچ‌پی هنگام اعلام کاهش کارکنان، به تأثیر هوش مصنوعی اشاره کرده‌اند. برخی دیگر از مدیران هوش مصنوعی، مانند داریو آمودی، هشدار داده‌اند که طی چند سال آینده، هوش مصنوعی می‌تواند بسیاری از شغل‌های سطح ابتدایی اداری را خودکار کند و از بین ببرد.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.