صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استقلال - فجرسپاسی در شهر قدس

  • کد خبر: ۳۹۴۴۱۲
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
سازمان لیگ قصد دارد بازی استقلال و فجرسپاسی در هفته بیست‌وسوم را در ورزشگاه شهرقدس برگزار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر، روز جمعه (۸ اسفند ۱۴۰۴) دو مسابقه در تهران برگزار می‌شود که طی آن‌ها، پیکان از سپاهان پذیرایی خواهد کرد و استقلال میزبان فجرسپاسی شیراز است. در شرایط کمبود ورزشگاه در تهران و با توجه به اینکه از قبل مشخص شده پیکانی‌ها در ورزشگاه پاس تهران میزبان سپاهان خواهند بود، ابهام‌هایی درباره محل میزبانی استقلال از فجرسپاسی به وجود آمده است.

در این شرایط، سازمان لیگ فوتبال تصمیم گرفته مسابقه استقلال و فجرسپاسی را در شهرقدس برگزار کند.

چمن ورزشگاه شهرقدس که مدتی پیش تحت ترمیم و بازسازی قرار گرفت، هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده و برگزاری بازی استقلال و شمس‌آذر در آن هم مشکلات را بیشتر کرد. با این حال، نبود ورزشگاه و اصرار استقلال برای میزبانی در تهران باعث شده تا سازمان لیگ تصمیم به استفاده دوباره از شهرقدس بگیرد.

در این باره رایزنی‌هایی با مسئولان ورزشگاه شهدای شهرقدس صورت گرفته تا مشکلات موجود برای میزبانی استقلال در این ورزشگاه برطرف شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.