صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استقرار بیش از ۳۰۰ المان شهری در قالب جشنواره‌های بهاری در مشهد

  • کد خبر: ۳۹۵۰۷۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از اجرای گسترده المان‌های شهری در آستانه بهار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین مختاری با اشاره به جانمایی این آثار در نقاط مختلف شهر اظهار کرد: بیش از ۳۰۰ المان شهری در قالب جشنواره‌های موضوعی طراحی و نصب شده‌اند که هر مجموعه با هویت بصری زیبا، فضای شهری را برای استقبال از بهار آماده می‌کند.

وی افزود: این المان‌ها در قالب ۹ جشنواره، در نقاطی چون احمدآباد ۸ المان، لچکی شرقی و لچکی غربی واقع در میدان جانباز هرکدام ۲۰ المان، پارک ملت ۴۵ المان، فردوسی ۱۰ المان، ره‌باغ رضوان ۸ المان، شهدا ۳۲ المان، باغ گل‌ها ۱۲۹ المان و باغ مشهد ۳۰ المان، جانمایی و اجرا خواهند شد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد بیان کرد: این جشنواره‌ها برای شهروندان در نقاط مختلف شهر، تجربه‌ای متفاوت و خاطره‌انگیز از فضای بهاری مشهد برجای خواهد گذاشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.