صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پاک‌سازی ۷ محور ورودی شهر مشهد درراستای استقبال از بهار ۱۴۰۵ | فعالیت ۳۵ اکیپ گشت برای راهنمایی زائران و ممانعت از چادرخوابی

  • کد خبر: ۳۹۵۰۹۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۵، پاک‌سازی ۷ محور ورودی مشهد شامل محور‌های سرخس، کلات، میامی و محور‌های جدید و قدیم قوچان و نیشابور تا فاصله ۱۰ کیلومتر، از ۱۶ تا ۲۱ اسفندماه در دستورکار ما قرار دارد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احسان نجاری‌مقدم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص اقدامات معاونت برای استقبال از بهار ۱۴۰۵ اظهار کرد: معاونت خدمات شهری در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۵، برنامه‌هایی را در دستورکار خود دارد. از جمله این برنامه‌ها، پاک‌سازی ۷ محور ورودی مشهد شامل محور‌های سرخس، کلات، میامی و محور‌های جدید و قدیم قوچان و نیشابور تا فاصله ۱۰ کیلومتر، از ۱۶ تا ۲۱ اسفندماه است.

وی بیان کرد: رنگ‌آمیزی جداول معابر ویژه و درجه ۱ و ۲ به متراژ دو میلیون و ۱۰۰ هزار متر را نیز در دستورکار داریم که از ۲۰ بهمن شروع شده است و تا ۲۵ اسفند ادامه دارد.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: ۳۵ اکیپ گشت شامل ۲۷ اکیپ خودرویی و ۸ اکیپ موتوری را برای ممانعت از چادرخوابی و همچنین راهنمایی زائر هماهنگ کردیم که از ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین در سطح شهر به ویژه مناطق ۷ و ۸ و ثامن فعال خواهند بود.

نجاری‌مقدم با بیان اینکه آمادگی اعزام ۳۶۹ چشمه سرویس بهداشتی عمومی مازاد ویژه استقبال از بهار را داریم، عنوان کرد: این اقدام در صورت نیاز مناطق با اولویت معابر پرتردد انجام خواهد شد. نگهداری ویژه سرویس‌های بهداشتی اطراف حرم مطهر را نیز در دستورکار داریم. شست‌وشوی ویژه ۵ معبر منتهی به حرم مطهر رضوی در مناطق ۳، ۷، ۸ و ثامن از ۲۸ اسفند تا یکم فروردین انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: معاونت از ۲۳ تا ۲۵ اسفند، تحویل البسه جدید به پاکبانان خدمات شهری و سرکارگران را انجام خواهد داد که ۶ هزار و ۲۴۹ دست لباس به پاکبانان خدمات شهری و ۲۳۵ دست لباس به سرکارگران تحویل خواهد شد.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: زیباسازی ۲۰۵ خودرو حمل پسماند، نوسازی و بازسازی ۵۵۰۰ مخزن گالوانیزه و زیرمخزنی‌ها، هماهنگی جهت حمل و انتقال تناژ زباله تولیدی مازاد بر ایام عادی و برنامه‌های آذین‌بندی از دیگر اقدامات معاونت برای استقبال از بهار ۱۴۰۵ است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.