صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: باید شهروندان، کارگزاران و مدیران هوشمند داشته باشیم

  • کد خبر: ۳۹۵۲۱۰
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: موضوع مهم ما در حوزه هوشمندسازی این است که شهروندان، کارگزاران و مدیران هوشمند داشته باشیم و فرهنگ‌سازی هوشمندسازی را انجام دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی، در پنجمین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند و مراسم رونمایی از پروژه پلاک هوشمند آبی، سامانه «هوشیار» و نسخه جدید «شهر من» که امروز (۶ اسفند ۱۴۰۴) در شهرداری مرکز برگزار شد، اظهار کرد: در پنجمین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند، اتفاقات بسیار خوبی رقم خورد.

وی افزود: همکاران ما در سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد که در حوزه هوشمندسازی و شهر هوشمند در کشور پیشرو هستند، خدمات خوبی را رونمایی کردند که بهره‌مندی اصلی آن را زائران و مجاوران حرم حضرت رضا(ع) خواهند داشت.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به خدمات یکپارچه هوشمند و خدمات الکترونیکی که شهرداری مشهد ارائه می‌کند، عنوان کرد: شهرداری مشهد حدود ۵۰۰ خدمت را ارائه می‌کند که ۱۴۰ تا ۱۵۰ خدمت مربوط به شهروند است. قرار شد در هوشمندسازی این فرایندها، اولویت با خدمات شهروندی باشد.

حسامی بیان کرد: هوش مصنوعی یکی از موضوعات مهم کشور بوده و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به استفاده بیشتر از هوش مصنوعی مخصوصاً بومی، این موضوع مورد توجه قرار گرفته است. شهرداری مشهد به عنوان اولین شهرداری، به صورت ساختارمند به این موضوع توجه کرده و معاونت هوش مصنوعی در ساختار رسمی آن، تا چند روز آینده ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: ورود شهرداری به این موضوع با توجه به تنوع خدمات اهمیت بسیار بالایی دارد. پاسخگویی‌هایی به صورت عمومی و مخصوصاً اختصاصی برای اولین بار در کشور اتفاق می‌افتد که هیچ شهرداری در حوزه هوش مصنوعی برای ارائه خدمات تخصصی این کار را انجام نداده است. دستگاه‌های نظارتی شهرداری مشهد نیز از این ابزار استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه موضوع بعدی پلاک هوشمند آبی است، تصریح کرد: برای حرکت در حوزه هوشمندسازی باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم که پلاک هوشمند آبی یکی از این زیرساخت‌های مهم است. موضوع مهم ما در حوزه هوشمندسازی این است که شهروندان، کارگزاران و مدیران هوشمند داشته باشیم و فرهنگ‌سازی هوشمندسازی را انجام دهیم.

حسامی در پایان گفت: موضوع مهم دیگر در حوزه زیرساخت‌ها، توجه به فیبر نو‌ری و اینترنت پرسرعت بوده که مشهد و شهرداری در این حوزه نیز پیشرو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.