صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی: شهرداری مشهد می‌تواند در حوزه هوشمندسازی برای استان بسیار مفید باشد

  • کد خبر: ۳۹۵۲۱۷
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی گفت: تا امروز اتفاقات انجام‌شده در حوزه هوشمندسازی در شهرداری‌های استان ساختارمحور بوده، اما اتفاقات شهرداری مشهد شهروند‌محور است که تلفیق این دو موضوع می‌تواند استان را به سمت استان هوشمند ببرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی، در پنجمین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند و مراسم رونمایی از پروژه پلاک هوشمند آبی، سامانه «هوشیار» و نسخه جدید «شهر من» که امروز (۶ اسفند ۱۴۰۴) در شهرداری مرکز برگزار شد، اظهار کرد: اتفاقات خوبی در شهرداری مشهد در حوزه زیرساخت فناوری صورت گرفته که زمینه آن هم اقدامات چندین سال گذشته شهرداری و هم توجه به دستورات استاندار مبنی بر استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی در فعالیت شهرداری‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری مشهد به عنوان یک بستر آماده می‌تواند برای استان هم بسیار مفید باشد، عنوان کرد: اتفاقاتی که در استان طی چند سال اخیر صورت گرفته از جمله ایجاد بستر ارتباطی که براساس زیرساخت‌های یکی از شبکه‌های تلفن همراه کشور انجام شد و در جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر هم شبکه‌ای پایدار بود و زیرساخت اولیه ارتباطی که بین شهرداری‌های استان فراهم شد، می‌توانند با استفاده از نرم‌افزار‌ها و اقدامات شهرداری مشهد به کل شهرداری‌های استان تعمیم پیدا کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی بیان کرد: تا امروز اتفاقات انجام‌شده در شهرداری‌های استان ساختارمحور بوده، اما اتفاقات شهرداری مشهد شهروند‌محور است که تلفیق این دو موضوع می‌تواند استان را به سمت استان هوشمند ببرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.