صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سهراب شمشیر را از رو بست | ۴ استقلالی از تمرین منع شدند

  • کد خبر: ۳۹۵۲۴۳
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
سرمربی جدید استقلال مانع تمرین کردن ۴ بازیکن تیمش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که سهراب بختیاری‌زاده سومین جلسه حضورش در تمرینات استقلال را پشت سر می‌گذارد و تیم خود را برای دیدار حساس روز جمعه مقابل فجر سپاسی آماده می‌کند، یک اتفاق غیرمنتظره در حاشیه تمرین امروز باعث شد آبی‌ها بار دیگر در کانون توجه قرار بگیرند. در جریان تمرین، تنش و درگیری لفظی میان ابوالفضل جلالی و عارف غلامی رخ داد؛ اتفاقی که خیلی زود از کنترل خارج شد و واکنش فوری سرمربی را به دنبال داشت.

نکته قابل توجه اینکه هر دو بازیکن از چهره‌های با تجربه و جزو کاپیتان‌های استقلال محسوب می‌شوند و همین مسئله، ماجرا را عجیب‌تر می‌کند. انتظار می‌رود بازیکنانی با این جایگاه، نقش آرام‌کننده در تیم داشته باشند، نه اینکه خود درگیر تنش شوند که در این بین بازیکن قدیمی‌تر (عارف) عقیده داشت جلالی باید احترام بزرگتر را نگه دارد. با این حال شدت تنش‌ها در تمرین به حدی بود که سهراب بختیاری‌زاده تصمیم گرفت هر دو بازیکن را از ادامه تمرین کنار بگذارد. البته عارف غلامی و ابوالفضل جلالی امیدوار هستند تا با عذرخواهی و پادرمیانی بزرگان تیم، بتوانند فردا به تمرین بازگشته و استقلال را در بازی با فجرسپاسی همراهی کنند.

این تنها حاشیه تمرین امروز نبود. آرمین سهرابیان و موسی جنپو نیز فعلاً اجازه حضور در تمرینات را ندارند. سهرابیان که فصل را با حاشیه‌های فراوان از دیدار سوپرجام برابر تراکتور آغاز کرد و پس از بازی با الوصل و آن مصاحبه جنجالی در فرودگاه نیز مدتی از تمرینات دور بود، در این فصل تنها ۸ بار برای استقلال به میدان رفته و بیشتر زمان را یا سکو نشین بوده یا از روی نیمکت نظاره‌گر بازی‌ها بوده است. او روز گذشته و پس از قرار نداشتن در برنامه‌های تاکتیکی و تمرینی، محل تمرین را ترک کرد و سهراب بختیاری‌زاده نیز به وی اعلام کرده است فعلاً در تمرینات حضور پیدا نکند.

در سوی دیگر، موسی جنپو قرار دارد؛ بازیکنی که با هزینه قابل توجهی جذب شد، اما در طول فصل نتوانسته انتظارات را برآورده کند. گفته می‌شود او راهی کشورش شده، اما به دلیل تأخیر در بازگشت به تمرینات، با اجازه کادرفنی در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفته است. ممکن است که این بازیکن برای دیدار با فجرسپاسی در لیست تیم قرار نگیرد و تکلیف نهایی او فردا مشخص خواهد شد.

بدین ترتیب، سهراب بختیاری‌زاده که قرار است مقابل فجر سپاسی نخستین حضور رسمی خود روی نیمکت استقلال در این فصل و سومین دوره مربیگری‌اش در این باشگاه را تجربه کند، با کنار گذاشتن چهار بازیکن نشان داد در کارش جدی است و با هیچ نامی تعارف ندارد. پیام سرمربی جدید واضح است؛ نظم و انضباط در اولویت قرار دارد و حتی کاپیتان‌ها هم از این قاعده مستثنی نیستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.