صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جلوگیری از قاچاق سوخت هدف اصلی اتصال کارت سوخت به کارت‌های بانکی

  • کد خبر: ۳۹۵۴۲۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که مردم نگران سهمیه بنزین خود در انتقال کارت سوخت به کارت بانکی نباشند، گفت: این اقدام با هدف ایجاد شفافیت و جلوگیری از قاچاق سوخت انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه مجلس برای اتصال کارت‌های سوخت به کارت بانکی افراد گفت: مردم نگران سهمیه بنزین خود نباشند. هیچ مشکلی برای سهمیه سوخت افراد در انتقال از کارت سوخت به کارت بانکی ایجاد نمی‌شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: پیش از این هم موضوع اتصال کارت سوخت به کارت بانکی افراد در قانون برنامه هفتم مطرح و مصوب شده بود و در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ تصویب شد تا این کار به صورت صددرصدی در سال آینده انجام شود.

وی اظهار کرد: اتصال کارت سوخت افراد به کارت بانکی افراد با هدف ایجاد شفافیت و جلوگیری از قاچاق سوخت انجام می‌شود.

اطمینان‌بخشی درباره امنیت حساب‌ها؛ زیرساخت‌های حفاظتی کامل شده است

احمدی خاطرنشان کرد: اتصال کارت سوخت به کارت بانکی مشکلی را از نظر امنیت برای حساب بانکی آنها ایجاد نمی‌کند و این کار با فراهم آوردن کامل زیرساخت‌های امنیت برای حساب افراد انجام می‌شود.

ارسال پیامک بلافاصله پس از هر بار سوخت‌گیری

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: هرگاه با کارت سوخت متصل شده به حساب بانکی سوخت‌گیری انجام شود، یک پیامک الکترونیکی برای گوشی تلفن همراه راننده و صاحب خودرو ارسال می‌شود تا در جریان سوخت‌گیری با کارت خود قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: با اجرای این مصوبه پس از نقل و انتقال خودرو، کارت سوخت خودرو هم باید به شخص خریدار منتقل شود.

منبع: خانه ملت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.