به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محسن موسی آبادی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: البته چراغهای راهنمایی به شکل کامل و متصل به مرکز کنترل هنوز فعال نشده به عنوان مثال در میدان استقلال برخی چراغهای پایه کوتاه همچنان فعال نشده است، اما همه تقاطعها از حداقل چراغها برخوردارند.
وی اضافه کرد: باید توجه داشت از مجموع چراغهای یادشده، ۳۰ تقاطع به صورت زمان ثابت فعال و راه اندازی شده و همچنان ۳۰ تقاطع به مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور مشهد متصل نشدهاند.
رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: همه انسدادهایی که در معابر اعمال شده بود برطرف شده و روند اتصال چراغها با زمان ثابت به مرکز کنترل ترافیک پلیس همچنان ادامه دارد.
موسی آبادی اضافه کرد: شب گذشته حوالی ساعت ۲ بامداد تصادف خودرو با یک معتاد متجاهر در حرعاملی ۶۲ فوت عابر را رقم زد.
منبع: ایرنا