صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نخست‌وزیر اسپانیا حمله آمریکا به ایران را «اشتباهی فوق العاده بزرگ» خواند

  • کد خبر: ۳۹۷۳۸۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
«پدرو سانچز» ضمن انتقاد از حمله نظامی آمریکا به ایران، آن را «اشتباهی فوق‌العاده بزرگ» توصیف کرد و گفت این حملات «با حقوق بین‌الملل همخوانی ندارد».

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از الجزیره، «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا، طی سخنانی در نشست خبری با «لوئیس مونته‌نگرو» نخست‌وزیر پرتغال، گفت روابط با آمریکا باید «بر پایه احترام، در چارچوب همکاری وفادارانه و بر مبنای برابری» دنبال شود.

بر اساس این گزارش، سانچز بار دیگر حملات آمریکا و اسرائیل به ایران را مورد انتقاد قرار داد و آن را «اشتباهی فوق‌العاده بزرگ» توصیف کرد و گفت این حملات «با حقوق بین‌الملل همخوانی ندارد».

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، پیش‌تر از دولت سانچز انتقاد کرده و اسپانیا را متحدی «افتضاح» خوانده و تهدید کرده بود که روابط تجاری با این کشور را قطع خواهد کرد.

سانچز در پاسخ، مخالفت خود با این جنگ را بار دیگر تکرار کرد و اعلام کرد که اجازه نخواهد داد آمریکا از پایگاه‌های نظامی خود در جنوب اسپانیا برای انجام حملات علیه ایران استفاده کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.