صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رویترز: حدود ۱۵۰ نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند

  • کد خبر: ۳۹۸۶۴۱
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
دو منبع آگاه روز سه‌شنبه به خبرگزاری «رویترز» گفتند که طی جنگ آمریکایی-صهیونیستی با ایران تاکنون حدود ۱۵۰ نظامی ایالات متحده زخمی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از انتشار این آمار توسط رویترز، پنتاگون تنها اعلام کرده بود که هشت نفر از نیرو‌های آمریکایی به‌طور جدی زخمی شده‌اند.

پنتاگون پس از انتشار گزارش رویترز در بیانیه‌ای اعلام کرد که شمار زخمی‌ها حدود ۱۴۰ نفر است و افزود که اکثریت آنان جراحات جزئی دارند.

«شان پارنل» سخنگوی ارشد پنتاگون گفت: «از زمان آغاز عملیات غرش شیران، حدود ۱۴۰ نفر از نیرو‌های نظامی ایالات متحده در طول ۱۰ روز حملات مداوم زخمی شده‌اند.»

او افزود که ۱۰۸ نفر از نیرو‌های زخمی‌شده تاکنون به خدمت بازگشته‌اند.

پارنل گفت هشت نظامی که به‌طور جدی زخمی شده‌اند در حال دریافت بالاترین سطح مراقبت پزشکی هستند.

رویترز نتوانست نوع جراحات و اینکه آیا شامل آسیب‌های مغزی ناشی از موج انفجار می‌شود یا نه را مشخص کند.

از زمان آغاز درگیری‌ها، ایران حملات تلافی‌جویانه‌ای علیه پایگاه‌های نظامی ایالات متحده انجام داده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.