صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اجرای نقش دوگانه توسط زنان کشور در جنگ| حضور بانوان در صحنه‌های مختلف، پیامی روشن برای دشمنان دارد

  • کد خبر: ۳۹۸۶۸۶
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با تاکید بر نقش بی‌بدیل زنان در ایجاد فضای آرامش در جامعه، گفت: زنان در شرایط بحرانی، صرفا نقش پشتیبان ندارند؛ بلکه همپای مردان در میدان‌های مختلف حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمانه ذوالقدری جهرمی با تاکید بر نقش بی‌بدیل زنان در ایجاد فضای آرامش در جامعه، به ابعاد حضور آنها اشاره کرد و گفت: زنان در شرایط بحرانی، صرفا نقش پشتیبان ندارند؛ بلکه همپای مردان در میدان‌های مختلف حضور دارند.

وی ادامه داد: زنان با مدیریت تنش‌ها در خانواده و ایجاد فضای آرامش‌بخش، بستر لازم برای مقاومت و ایستادگی سایر اعضای خانواده را فراهم می‌کنند؛ این نقش در دوران دفاع مقدس نیز به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی بزرگ، پشتوانه رزمندگان بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی بانوان شاغل تصریح کرد: امروز زنان شاغل ما در یک هماهنگی مثال‌زدنی، روز‌ها در ادارات به مردم خدمت می‌رسانند و شب‌ها با حضور در اجتماعات، فریاد میهن‌پرستی و غیرت خود را سر می‌دهند؛ این همراهی، نشان‌دهنده ثبات رای و ایمان راسخ آنها به حفظ تمامیت ارضی کشور است.

ذوالقدری خاطرنشان کرد: حضور زنان و دختران در صحنه‌های مختلف، پیامی روشن برای دشمنان دارد و آن این است که زبان زور، تهدید و خیانت، هرگز حریف زبان ایمان، شجاعت و غیرت ملت ایران نخواهد شد.

منبع: ایرنا

برچسب ها: زنان جنگ نقش
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.