صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از فردا

  • کد خبر: ۳۹۹۱۴۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از فردا تا سه‌شنبه، شاهد روند افزایش دما در سطح استان خواهیم بود؛ به‌طوری‌که دمای مشهد در سردترین ساعات به یک درجه و در گرم‌ترین ساعات به ۱۲ درجه خواهد رسید.

محمد غیوری‌خواه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و استان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، از امروز تا شنبه بعدازظهر و همچنین طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه با شدت و ضعف برای استان بارش باران و در مناطق مستعد، رعدوبرق و تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با توجه به رگباری‌بودن بارش‌ها، احتمال آب‌گرفتگی معابر، ایجاد رواناب و وقوع سیلاب دور از انتظار نیست. شایان ذکر است در نواحی کوهستانی و سردسیر به‌ویژه طی امشب تا فردا صبح، احتمال بارش برف، لغزندگی محورها، مه‌آلودگی و کاهش دید و اختلال در سیستم حمل‌و‌نقل استان وجود دارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در نواحی بادخیز به‌ویژه در نوار شرقی،‌ احتمال وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک به‌ویژه طی امروز و سه‌شنبه وجود دارد.

به گفته غیوری‌خواه، از فردا تا سه‌شنبه، شاهد روند افزایش دما در سطح استان خواهیم بود؛ به‌طوری‌که دمای مشهد در سردترین ساعات به یک درجه و در گرم‌ترین ساعات به ۱۲ درجه خواهد رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.