صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازگشایی گره‌های ترافیکی و توسعه زیرساخت‌ها در منطقه ۵ مشهد

  • کد خبر: ۳۹۹۹۸۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
شهردار منطقه ۵ مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا اقدامات عمرانی این منطقه را تشریح کرد.
رعنا جاوید
خبرنگار رعنا جاوید

به گزارش شهرآرانیوز؛ اقدامات عمرانی، بازگشایی معابر و اجرای نهضت آسفالت و پیاده‌روسازی شاید اموری روزمره به نظر برسد، اما به این دلیل که می‌تواند رفت‌وآمد مردم منطقه را آسان کند، سدمعبر و حوادث ترافیکی را کاهش دهد و درمجموع رضایت شهروندان به‌ویژه در مناطق حاشیه‌ای را بیشتر کند، ضرورت دارد.

در این‌باره شهرداری منطقه ۵ در یک‌سال گذشته اهتمام ویژه‌ای داشته و با تأمین هزینه‌های میلیاردی اقدامات مؤثری در راستای احداث و اصلاح مشکلات برداشته است. در این راستا، حسن صالحی‌مفرد، شهردار منطقه ۵، به مواردی همچون احداث پایانه و پارکینگ خودرو‌های سنگین مفتح، بازگشایی گره ترافیکی چندین‌ساله ورودی مهرآباد و فرهنگ‌سرای بهرمان اشاره کرد.

احداث رمپ تندرو به کندرو

او درباره بازگشایی یک گره ترافیکی چندساله بیان کرد: گره ترافیکی چندین‌ساله با اجرای رمپ ورودی مهرآباد به مساحت ششصد متر و اتصال محله آوینی به محله ثامن انجام شد. بازگشایی خیابان محور و ایجاد بازارچه اشتغال‌زایی شیرنژاد در محله مهدی‌آباد نیز از دیگراقداماتی است که در این منطقه شهرداری صورت گرفته است.

صالحی‌مفرد افزود: احداث مجموعه سالن چندمنظوره مدیریت بحران شرق مشهد در بولوار شهید اسماعیل‌پور۲۴ به مساحت هزار متر، هدف دیگری بود که برای کمک در وضعیت اضطراری ایجاد شد.

چند هزار مترمربع پیاده‌روسازی و آسفالت

شهردار منطقه ۵ با بیان اینکه پیاده‌رو‌های شصت معبر در منطقه بهسازی شد، اظهار کرد: در مدت دو سال ۸۰ هزار مترمربع پیاده‌روسازی با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان انجام شده است. درباره نهضت آسفالت نیز ۳۱۰ معبر در منطقه روکش آسفالت شدند. انجام این پروژه ۲۷۵ هزار مترمربعی از معابر منطقه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان طی دو سال صورت گرفت.

وی درباره پروژه اجرای کانال، جوی و جدول هم تأکید کرد: پروژه اجرای کانال در صد معبر منطقه اجرایی شد و به‌دنبال آن مشکل تجمع آب‌های سطحی و رواناب‌های این معابر از بین رفت. برای این پروژه که یک‌سال طول کشید، ۶۰ هزار مترطول کانال با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان اصلاح شد. پروژه جوی و جدول را هم در شصت معبر منطقه اجرایی کردیم و البته برای اجرای ۵۰ هزار متر اعتبار ۴۰ میلیاردتومانی هزینه شده‌است.

احداث بزرگ‌ترین پارکینگ خودرویی مشهد

صالحی‌مفرد در ادامه به پروژه مهم احداث پایانه مفتح اشاره کرد و افزود: این پروژه در بولوار شهیدمفتح شرقی ۸ محله ثامن قرار دارد و اجرای آن با هزینه ۳۵ میلیاردتومان انجام شد. مساحت این پروژه ۱۵۰۰ مترمربع بود و اجرایش یک‌سال به طول انجامید.

وی افزود: احداث پارکینگ خودرو‌های سنگین با هزینه ۱۵ میلیاردتومان نیز صورت گرفت. پروژه یادشده در بولوار مفتح‌شرقی ۲۰ قراردارد که بزرگ‌ترین پارکینگ خودرویی مشهد محسوب می‌شود و در فضایی به مساحت ۴.۲ هکتار و با ظرفیت پذیرش ۲۵۰ خودرو احداث شده است.

فرهنگ‌سرا و بازارچه محلی

شهردار منطقه ۵ درباره احداث فرهنگ‌سرا نیز اظهار کرد: فرهنگ‌سرای بهرمان در بولوار شهیدبابانظر ۶۴ را در فضایی به مساحت هفتصد مترمربع و با صرف اعتبار ۱۷ میلیاردتومان اجرایی کردیم. این پروژه را در مدت دو سال به نتیجه رساندیم. ایجاد بازارچه جلوه محله را تغییر داده و انگیزه کارآفرینی اهالی را افزایش می‌دهد.

صالحی‌مفرد درباره احداث بازارچه شیرنژاد در خیابانی به همین نام گفت: این پروژه در فضایی به مساحت ۲ هزار مترمربع و با اعتبار ۵ میلیارد تومان راه‌اندازی شده‌است. تجهیز و بازپیرایی بوستان رستگارمقدم نیز در برنامه کاری شهرداری این منطقه قرار داشت که ۲۱ هزارو ۸۵۵ مترمربع از فضای این بوستان با اعتبار ۱۵ میلیاردتومان طی دو سال بازپیرایی و تجهیز شد.

وی احداث معابر و سوله‌های صنعتی آجیل و خشکبار در شهرک دنا را هم از جمله اقدامات انجام شده با مسئولیت شهرداری منطقه ۵ بیان و اضافه کرد: احداث معابر شهرک صنعتی دنا در اراضی برزگر با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان و برای احداث سوله‌های صنعتی آجیل و خشکبار شهرک دنا در بولوار شهید مفتح شرقی ۲۰، یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.