صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سپاه: آمران، عاملان و تابعان جنایت ها منتظر انتقام خون نوزاد سه روزه باشند

  • کد خبر: ۴۰۰۱۴۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۸
سپاه در پی شهادت یک کودک ۳ روزه در جنگ رمضان در بیانیه‌ای تاکید کرد: سکوت و بی عملی مجامع حقوق بشری، حکام منطقه و جهان و دغدغه‌مندان حقوق بشری نسبت به جنایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی، موجب توسعه گستاخی و نسل‌ کشی های این رژیم های بدسگال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، متن بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم 

«بای ذنب قتلت»

دژخیمان سفاک و کودک کش ارتش آمریکا و رژیم‌صهیونیستی در سحرگاه امروز طی حمله ای وحشیانه به یک خانه روستایی در اطراف شهر اراک، یک کودک شیرخواره ۳ روزه را در آغوش گرم مادر شهیده اش به همراه خواهر ۲ ساله و مادر بزرگش به شهادت رساندند!

شهید مجتبای ۳ روزه در این رزم تاریخی به کسب مدال خردسال ترین سرباز و شهید جنگ رمضان در تجاوز کفتارهای آمریکایی و صهیونیستی نائل آمد.

شهادت مظلومانه این طفل شیرخواره سندی دیگر بر توحش و کودک کشی رژیم صهیونی و آمریکا پس از هدف گیری مدارس و درمانگاه‌ها است.

سکوت و بی عملی مجامع حقوقی بشری، حکام منطقه و جهان و دغدغه‌مندان حقوق بشری نسبت به جنایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی، موجب توسعه گستاخی و نسل‌ کشی‌های این رژیم های بدسگال شده است.

ولیکن خون به ناحق ریخته مجتبای ۳ روزه ما را در جنگ با اراذل پست آمریکایی و صهیونی مصمم تر می کند.

آمران، عاملان و تابعان این جنایت ها منتظر انتقام خون مجتبای مظلوم باشند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.