صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ریشه‌های «سرو ایران» در خراسان رضوی | پویش کاشت ۴۲ میلیون اصله نهال در استان آغاز شد

  • کد خبر: ۴۰۰۶۵۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
امروز (چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴) با حضور استاندار خراسان رضوی، پویش ملی «سرو ایران» با هدف غرس ۴۲ میلیون اصله نهال به یادبود رهبر شهید انقلاب در استان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در حاشیه پویش ملی درختکاری «سرو ایران» اظهار کرد: یاد و خاطره همه شهدای عزیز، به‌ویژه شهید گرانقدر حضرت آیت الله خامنه‌ای (قدس سره) را گرامی می‌داریم. یکی از ویژگی‌های مهم سیره و اندیشه این شهید این بود که همواره به موضوعات مختلف با دقت و توجه نگاه می‌کردند، یکی از این موضوعات مهم بحث درختکاری بود؛ موضوعی که هر سال در چنین مراسمی شاهد حضور این شهید والامقام در آن بودیم و خوشبختانه برکات و نتایج خوبی هم به همراه داشت.

وی با اشاره به پویش ملی درختکاری با عنوان «سرو ایران» افزود: خراسان رضوی به دلیل پهناوری و ظرفیت‌های طبیعی، استان مناسبی برای درختکاری است و ضرورت این کار نیز در آن احساس می‌شود. امیدواریم با کاشت درختان مناسب و با همراهی و مشارکت مردم، بتوانیم این مسیر را به صورت مستمر ادامه دهیم و فضای مناسب و مطلوبی را برای استان فراهم کنیم.

چشم‌انداز غرس ۴۲ میلیون اصله نهال در خراسان رضوی

علی شکاری مدیر کل منابع طبیعی استان خراسان رضوی هم در این مراسم خاطرنشان کرد: پویش طرح مردمی یک میلیارد درخت در کشور از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است و در مدت چهار سال، کاشت یک میلیارد درخت برنامه ریزی شد که سهم خراسان رضوی در این میان ۳۲ میلیون درخت است.

وی ادامه داد: امسال که در سومین سال این طرح مردمی قرار داریم و رهبر عزیزمان به شهادت رسیده است، این پویش با عنوان قرارگاه جهادی پویش سرو ایران به یاد رهبر شهید آغاز می‌شود. امروز نیز ۸۰ نهال توسط و به نام اصحاب رسانه در منطقه چالیدره کاشته شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.