صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اعراف مدیر مستعفی مرکز ضد تروریسم آمریکا | داعش و القاعده را آمریکا مسلح کرد

  • کد خبر: ۴۰۱۱۲۱
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
مدیر مستعفی مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا اعتراف کرد که واشنگتن گروه‌هایی مثل داعش و القاعده را مسلح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو کنت» مدیر پیشین مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا که در روز‌های اخیر به اختلافات با دولت بر سر جنگ با ایران از سمت خود استعفا داد، اذعان کرد که ایالات متحده داعش را مسلح کرد.

وی امروز (جمعه) در اظهاراتی با تکرار ادعای واهی حمایت نظامی ایران از حزب‌الله لبنان گفت: ایالات متحده از نظر استراتژیک گروه‌های نیابتی مانند القاعده و داعش را در سوریه مسلح کرد و به آنها متکی بوده است.

کنت در نامه استعفای خود به وضوح خاطر نشان کرد که ایالات متحده جنگ را تحت فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کرده است.

او همچنین گفت که ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ملت آمریکا نداشته است.

استعفای او در روز سه‌شنبه، اولین استعفای یک مقام ارشد در اعتراض به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای جنگ با ایران است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.