صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تبلیغات به همه نسخه‌های چت‌جی‌پی‌تی وارد می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۱۴۱۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۸
شرکت OpenAI قصد دارد تبلیغات را به همه‌ی نسخه‌های چت‌بات محبوب چت‌جی‌پی‌تی وارد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شرکت OpenAI قصد دارد نمایش تبلیغات را در تمام نسخه‌های ChatGPT آغاز کند، سخن‌گوی OpenAI اعلام کرد که این شرکت در هفته‌های آینده، نمایش تبلیغات را به همه‌ی کاربران نسخه‌های رایگان و Go چت‌جی‌پی‌تی در آمریکا آغاز خواهد کرد.

شرکت فناوری تبلیغاتی کریتئو اوایل ماه جاری میلادی در بیانیه‌ای اعلام کرد اوپن‌ای‌آی اخیرا این شرکت را به طرح آزمایشی تبلیغاتی خود برای نسخه‌های رایگان و Go چت‌جی‌پی‌تی در آمریکا وارد کرده است. کریتئو خدمات مرتبط با خرید تبلیغات و نمایش هدفمند تبلیغات ارائه می‌دهد.

براساس گزارش وب‌سایت اینفورمیشن، کریتئو به تبلیغ‌کنندگان پیشنهاد داده که بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار هزینه کنند؛ اوپن‌ای‌آی نیز به تبلیغ‌کنندگان توصیه کرده است که ارائه‌ی انواع بیشتری از متن و تصاویر تبلیغاتی می‌تواند تعداد دفعات نمایش تبلیغات را افزایش دهد و عملکرد را بهبود ببخشد.

اوپن‌ای‌آی با افزایش استفاده از چت‌جی‌پی‌تی، تبلیغات را به‌عنوان یک جریان درآمدی جدید بررسی می‌کند. این شرکت به دنبال تنوع‌بخشی به درآمد خود است؛ زیرا در میانه‌ی رقابت غول‌های هوش مصنوعی، با افزایش نجومی هزینه‌ی زیرساخت‌های محاسباتی روبه‌روست و فشار سرمایه‌گذاران برای سوددهی را حس می‌کند.

منبع: ایسنا به نقل از رویترز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.