صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بلومبرگ گزارش داد: بنزین در استرالیا کم‌یاب شد

  • کد خبر: ۴۰۱۹۳۰
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۵
درپی جنگ ایران و آمریکا و تهدید‌ها علیه شریان‌های انرژی، شهروندان استرالیایی به «خرید تهاجمی» و ذخیره‌سازی سوخت روی آورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درپی جنگ ایران و آمریکا و تهدید‌ها علیه شریان‌های انرژی، شهروندان استرالیایی به «خرید تهاجمی» و ذخیره‌سازی سوخت روی آورده‌اند.

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که صد‌ها پمپ‌بنزین در سراسر استرالیا با اتمام موجودی بنزین یا گازوئیل روبه‌رو شده‌اند.

 «نیو ساوت ولز» پرجمعیت‌ترین ایالت استرالیا شاهد بیشترین اختلال است. ۲۹۸ جایگاه سوخت حداقل یکی از انواع بنزین را تمام کرده‌اند و ۱۶۵ ایستگاه نیز به‌طور کامل فاقد گازوئیل هستند.

در ایالت «ویکتوریا» ۱۰۹ جایگاه سوخت گزارش اتمام موجودی داده‌اند. در برخی نقاط این ایالت، تقاضا بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد افزایش یافته که فراتر از توان شبکه توزیع برای سوخت‌رسانی مجدد است.

در کوئینزلند نیز ۴۷ ایستگاه بدون گازوئیل و ۳۲ ایستگاه بدون بنزین بدون سرب معمولی گزارش شده‌اند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.