صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زنان، عامل مهم حضور میلیونی مردم در شب‌های جنگ تحمیلی در خیابان‌های شهر

  • کد خبر: ۴۰۲۱۸۶
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶
مدیرعامل موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه زنان، عامل مهم حضور میلیونی مردم در شب‌های جنگ تحمیلی در خیابان‌های شهر هستند، گفت: این زنان هستند که خانواده خود را براساس آرمان‌های انقلاب، مدیریت می‌کنند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

امیر مهدی حکیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس شهربانو سایت شهرآرانیوز با اشاره به برگزاری نمایشگاه روایت یک نگاه از دوم تا یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۵ در عرصه میدان جانباز از سوی موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی با مشارکت سازمان امور کتابخانه‌ها و مهد قرآن این آستان، اظهار کرد: علاوه بر اینکه بیشتر همکاران ما در برگزاری این نمایشگاه هنری حماسی، بانوان بوده‌اند، ما شاهد حضور بسیاری از زنانی هستیم که همراه همسر و فرزندان خود از این نمایشگاه بازدید می‌کنند و در برنامه‌های مختلف آن حضور چمگیری دارند.

وی با اشاره به اینکه زنان، عامل مهم حضور میلیونی مردم در شب‌های جنگ تحمیلی در خیابان‌های شهر هستند، گفت: این زنان هستند که خانواده خود را براساس آرمان‌های انقلاب، مدیریت می‌کنند.

مدیرعامل موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی ادامه داد: این حضور با قدرت بانوان در عرصه مختلفی همچون شرایط جنگ تحمیلی اخیر در جامعه را می‌توان جنبشی زنانه توصیف کرد که مورد تایید عرف و شرایط جامعه مان است، همان طور که رهبر شهیدمان، همواره جایگاه بانوان رزمینمان را بسیار ویژه عنوان کرده‌اند، ایشان در سخنان خود بار‌ها و بار‌ها به اهمیت و نقش بانوان به عنوان مادران خانواده در حوزه تربیت فرزندان و نقش آفرینی و حضور خانوادگی در مناسبت‌های روز جامعه از جمله شرایط جنگی تحمیلی اخیر اشاره کرده‌اند و حالا بانوان در این شب‌ها که به ۲۵ شب رسیده است همراه خانواده خود پرچم به دست یا با در دست گرفتن بنر‌هایی با شعار‌های حماسی حضور یافته‌اند تا نقش خود در این حوزه را نیز به درستی ایفا کنند.

حکیمی افزود: علاوه بر اینکه در نمایشگاه روایت یک نگاه نیز شاهد حضور و فعالیت بانوان در بخش‌های مختلف از جمله هنر‌های تجسمی، راهنمایی کودکان در رنگ آمیزی نقاشی‌های کودکانه حماسی و ... هستیم، در موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، بانوان هنرمندانی حضور دارند که در تمام روز‌های سال در قالب تولید آثار هنری با محوریت منویات رهبر شهیدمان با حور در دو صحنه فعالیت‌های خانوادگی و اجتماعی، نقش خود را به درستی ایفا می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.