صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراسم ترحیم دانشمند شهید دکتر سعید شمقدری در مشهد برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۴۰۲۵۹۹
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۵
مراسم ترحیم دانشمند شهید دکتر سعید شمقدری و فرزندان وی که در جریان حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا در تهران به شهادت رسیده بودند، در مسجد المهدی مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، از روز نهم اسفندماه که رژیم صهیونیستی و آمریکا بار دیگر کشور ما را مورد تهاجم قرار دادند، جمعی از مردم ایران اسلامی به شهادت رسیدند. این خط سرخ شهادت، با شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان نظامی آغاز شد و در ادامه، غیرنظامیان بودند که در کنار مدافعان وطن، هدف حملات دشمن قرار گرفتند. در همان روز نخست بود که شهادت جمع زیادی از دانش‌آموزان در میناب، داغی جدید بر دلهایمان گذاشت. حتی سربازان سفیدپوش ناو دنا که در ماموریتی صلح‌آمیز و کیلومتر‌ها دورتر از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی حضور داشتند نیز دچار زهر کینه دشمن شدند و جمع زیادی از آنها به شهادت رسیدند.

هنوز هم با وجود دفاع جانانه سربازان و مدافعان وطن، هنوز از گوشه و کنار کشور، خبر از شهادت و مجروحیت جمعی از هموطنانمان به گوش می‌رسد. همین چند روز پیش بود که خبر رسید دکتر سعید شمقدری، از دانشمندان دانشگاه علم و صنعت که خود فرزند شهید بود نیز در کنار دو فرزندش به شهادت رسیده است و امروز در مشهد، مردم قدرشناس مشهد با برپایی مراسمی، این شهادت را به خانواده این همشهری خود، تبریک و تسلیت گفتند.

برادر شهید شمقدری: در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی، محکم‌تر و با شتاب بیشتر حرکت می‌کنیم

امیرالله شمقدری، معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان رضوی و برادر شهید دکتر شمقدری که با لباس سفید در مراسم ترحیم برادر و فرزندان برادرش حضور داشت نیز گفت: این شهادت‌ها ما را مقاوم‌تر می‌کند و ما را در برابر دشمن منسجم‌تر می‌کند. ما با این شهادت‌ها، پر و بال می‌گیریم و سرعت می‌گیریم. مایوس نمی‌شویم و در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی، محکم‌تر و با شتاب بیشتر حرکت می‌کنیم.

وی افزود: پوشیدن لباس سفید در این مراسم برای آن است که دشمنان ما بدانند ما دست از انقلاب اسلامی برنمی‌داریم و محکم، پای آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم. لباس سفید ما امروز خاری در چشم دشمنان ایران و دشمنان بشریت است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.