صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزارت علوم: تکلیف کنکور ۱۴۰۵ تا هفته آینده مشخص می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۲۶۲۴
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۱
بر اساس اعلام وزارت علوم، اطلاعیه تکمیلی درباره نحوه تداوم آموزش و زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۵ به‌زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شصت‌وچهارمین جلسه شورای معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه (۸ فروردین ۱۴۰۵) به ریاست وزیر علوم و با حضور اعضای این شورا برگزار شد.

در این نشست، تداوم فعالیت‌های آموزش عالی کشور با توجه به شرایط جاری و سناریو‌های مختلف پیش‌رو مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا، موضوعاتی از جمله نحوه استمرار آموزش، چگونگی برگزاری کلاس‌ها، ادامه فعالیت‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ها، نحوه دفاع از پایان‌نامه‌ها و نیز روند جذب اعضای هیأت علمی در وضعیت‌های متفاوت، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تأکید حاضران در جلسه، دانشگاه‌ها باید آمادگی لازم را برای اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده متناسب با سناریو‌های احتمالی داشته باشند تا روند آموزش و پژوهش در کشور با حداقل اختلال ادامه یابد.

همچنین در ادامه، تقویم برگزاری آزمون‌ها به‌ویژه کنکور ۱۴۰۵ در سناریو‌های مختلف بررسی شد. در این زمینه، سازمان سنجش آموزش کشور مأمور شد حداکثر ظرف یک هفته، پیشنهاد‌های لازم را برای تصمیم‌گیری نهایی ارائه کند.

بررسی تداوم فعالیت‌های پژوهشی و آزمایشگاهی، ارزیابی خسارات احتمالی به زیرساخت‌های دانشگاهی و نحوه مدیریت امور دانشگاه‌ها در شرایط خاص، از دیگر محور‌های مطرح‌شده در این جلسه بود.

بر اساس اعلام وزارت علوم، اطلاعیه تکمیلی درباره نحوه تداوم آموزش و زمان برگزاری کنکور، به‌زودی منتشر خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.