صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تدارک ویژه مدیریت شهری مشهد برای اسکان زائرین در نوروز۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۰۳۰۹۷
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۱
معاون شهردار مشهد و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: امسال با توجه به شرایط خاصی که بر کشورمان تحمیل شد پیش بینی مضاعفی جهت اسکان زائران در نوروز۱۴۰۵ داشتیم و سعی کردیم امکانات بیشتری را جهت رفاه زائرین در سطح شهر فراهم کنیم.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

جاویو کیانی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: هر ساله شهرداری مشهد خود را برای میزبانی شایسته از زائران نوروزی بارگاه علی‌بن موسی‌الرضا (ع) آماده می‌کند، اما امسال با توجه به شرایط خاصی که بر کشورمان تحمیل شد و شاهد حملات ناجوانمردانه آمریکا و اسرائیل کودک‌کش بودیم پیش بینی مضاعفی جهت اسکان زائران داشتیم و سعی کردیم امکانات بیشتری را در سطح شهر فراهم کنیم.

کیانی در خصوص اسکان زائرین تصریح کرد: علاوه بر خدمات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مشهد ما در مجموعه مدیریت شهری ۴۷مرکز اسکان موقت با ظرفیت ۶۰هزار نفر شب خواب اختصاص دادیم.

وی افزود: همچنین ظرفیت‌های دیگری نیز در بوستان‌های سطح شهر جهت اسکان وجود دارد که در صورت تکمیل ظرفیت موجود، آنها نیز مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

معاون شهردار خاطرنشان کرد: یکی از مراکزی که طی چندین سال گذشته مورد استقبال زائران جهت اسکان قرارگرفته کمپ زائرپذیر بوستان غدیر است که از جمله بوستان‌های بزرگ مشهد است. معمولا زائران علی‌بن موسی‌الرضا (ع) با توجه به امکانات خوبی که در این بوستان قرار دارد و دسترسی آسان آن به حرم مطهر جهت زیارت، این مکان را انتخاب می‌کنند و امیدواریم در شهر امام مهربانی‌ها، خاطره‌ای خوب برای زائرین عزیز رقم بزنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.