صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وداع خانواده پاسدار شهید «محسن نجفی» با پیکر شهید+ فیلم

  • کد خبر: ۴۰۳۱۴۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۹
خانواده پاسدار شهید «محسن نجفی» افسر همراه سپهبد شهید «محمد پاکپور» با پیکر وی وداع کردند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، دشمن صهیونی- آمریکایی، جنگ رمضان را در صبح روز نهم اسفندماه، با به شهادت رساندن رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان نظامی آغاز کرد و در کنار این فرماندهان، جمعی از پرسنل همراه آنان نیز به شهادت رسیدند. در آن انفجار مهیب، پیکر جمعی از این شهدا قطعه‌قطعه شد و قابل شناسایی نبود و همین شد که پیکر بعضی از این شهدا، پس از انجام آزمایش DNA اعضای خانواده قابل شناسایی باشد.

نام شهید «محسن نجفی» هم در جمع همین شهدا بود. شهیدی که سال‌ها به عنوان افسر همراه، در کنار سپهبد شهید «محمد پاکپور» حضور داشت و در آخر نیز در کنار فرمانده‌اش به شهادت رسید. پیکر مطهر این شهید نیز پس از شناسایی، به مشهد منتقل شد و امشب، معراج شهدای مشهد، میزبان پیکر مطهر این شهید بود و خانواده شهید، آمده بودند که با این پیکر مطهر، وداع کنند.

مراسم وداع، با همان ذکری همراه شد که امام مهربانی و ولینعمت همه ما، به آن توصیه کردند. در فضای حسینیه، نام سیدالشهداء (ع) جاری شد و خانواده و دوستان، با پیکر مطهر وی وداع کردند.

پیکر مطهر شهید محسن نجفی، قرار است ساعت ۹:۳۰ صبح جمعه ۱۴ فروردین‌ماه به همراه پیکر مطهر شهید «داوود عمرانی»، یکی دیگر از شهدای جنگ رمضان، از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی تشییع شود و پس از تشییع نیز در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.