صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سخنگوی وزارت خارجه چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است

  • کد خبر: ۴۰۳۴۸۹
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۸
سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز، ریشه‌اش در اقدامات نظامی غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران نهفته است، تأکید کرد تنها با توقف جنگ و برقراری صلح در منطقه خلیج فارس می‌توان امنیت این آبراه بین‌المللی را تضمین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مائو نینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین روز پنجشنبه در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه برخی کشور‌ها باید مستقیماً به تنگه هرمز رفته و «نفت را بگیرند»، گفت، ریشه اختلال در عبور و مرور کشتی‌ها در این آبراه، اقدامات نظامی غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است.

وی تأکید کرد: «علت اصلی اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز اقدامات نظامی غیرقانونی ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران است.»

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود، تنها از طریق توقف درگیری‌ها، پایان جنگ و تحقق صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس می‌توان امنیت و جریان بدون مانع کشتیرانی در آبراه‌های بین‌المللی را به‌طور اساسی تضمین کرد.

مائو همچنین گفت، همه طرف‌ها باید به‌طور مشترک برای کاهش تنش‌ها تلاش کنند و مانع شوند بی‌ثباتی منطقه‌ای تأثیرات گسترده‌تری بر اقتصاد جهانی و امنیت انرژی بگذارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.