صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمریکا انتشار تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه‌های آسیب‌دیده‌اش را ممنوع کرد

  • کد خبر: ۴۰۴۱۹۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷
آمریکا به دلیل خسارت واردشده به پایگاه‌هایش در حملات ایران، انتشار تصاویر ماهواره‌ای را ممنوع کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس گزارش‌های منتشرشده از منابعی مانند رویترز و وال‌استریت ژورنال، دولت آمریکا از شرکت‌های خصوصی ارائه‌دهنده تصاویر ماهواره‌ای درخواست کرده دسترسی به تصاویر مناطق درگیری با ایران را محدود کنند.

این اقدام شامل  تأخیر در انتشار تصاویر (ابتدا حدود ۱۴ روز)، سپس محدودیت گسترده‌تر یا «دسترسی مدیریت‌شده» و حتی در برخی موارد توقف نامحدود انتشار تصاویر مناطق حساس است.

برخی رسانه‌ها دلیل رسمی این تصمیم را جلوگیری از استفاده دشمنان از تصاویر برای هدف‌گیری دقیق‌تر، کاهش دسترسی ایران یا سایر بازیگران به اطلاعات میدانی، محدود کردن انتشار داده‌هایی که می‌تواند عملیات نظامی را لو بدهد عنوان شده است.

این رسانه‌ها همچنین نوشته‌اند که نگرانی‌هایی وجود دارد که حتی بازیگران ثالث (مثلاً شرکت‌های چینی) بتوانند از این تصاویر برای تحلیل و افشای موقعیت نیرو‌های آمریکایی استفاده کنند.

 
 

 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.