صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر (۱۷ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۴۵۲۴
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۷
وزرای امور خارجه ایران و قطر در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و روابط دوجانبه به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در خصوص آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی و روابط دوجانبه به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز دوشنبه تماسی تلفنی از سوی «سید عباس عراقچی»، وزیر خارجه ایران دریافت کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه قطر، دو طرف تشدید تنش کنونی و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات منطقه را بررسی کردند.

وزیر خارجه قطر ضمن محکوم کردن حملات مستمر ایران به قطر و کشورهای منطقه، تاکید کرد که این تنش در قبال کشورهایی که خود را از جنگ دور کردند، بازیچه قرار دادن امنیت منطقه و بی توجهی به ثبات آن محسوب می‌شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی قطر تاکید کرد که هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی و مقدرات ملت‌ها، رفتاری غیر قابل قبول و محکوم از سوی هر طرفی و در هر شرایطی به شمار می‌رود.

او خواستار احترام به قانون بین‌المللی از سوی همه طرف‌ها و جلوگیری از تبعات درگیری‌ها برای ملت‌ها شد.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تاکید کرد که راه حل جامع و پایدار دیپلماتیک، تنها گزینه برای حل بحران در راستای تحقق امنیت و ثبات و جلوگیری از تنش بیشتر در منطقه است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.