صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمار نهایی شهدای حمله به مدرسه شجره طیبه اعلام شد؛ ۱۵۶ گل پرپر شده

  • کد خبر: ۴۰۵۴۲۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۵
دادستان شهرستان میناب با محکومیت مجدد حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدرسه شجره طیبه، اعلام کرد: پس از بررسی‌های دقیق انجام‌شده، آمار نهایی شهدای این حادثه ۱۵۶ نفر تعیین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم طاهری همزمان با چهلمین روز شهادت قربانیان این حمله، با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درباره این حادثه اظهار کرد: در این جنایت هولناک که پیش از این آمار شهدا ۱۶۸ نفر اعلام شده بود، پس از بررسی دقیق اسناد و مدارک، آمار نهایی ۱۵۶ شهید اعلام شد.

وی افزود: در میان این شهدا ۱۲۰ دانش‌آموز شامل ۷۳ پسر و ۴۷ دختر، ۲۶ معلم که همگی از بانوان بودند، هفت نفر از اولیای دانش‌آموزان شامل چهار مرد و سه زن، یک راننده سرویس مدرسه، یک تکنسین داروخانه درمانگاه مجاور مدرسه و یک جنین شش‌ماهه حضور دارند.

دادستان میناب ادامه داد: یکی از معلمان شهید به نام «زهره شهریاری» بر اساس اسناد پزشکی در زمان شهادت شش ماهه باردار بوده است و جنین شش‌ماهه او نیز در این حمله همراه با مادرش جان باخت.

طاهری با اشاره به روند شناسایی پیکر شهدا گفت: از مجموع ۱۵۶ شهید این حادثه، ۱۵۵ نفر شناسایی و احراز هویت شده‌اند و پس از صدور جواز دفن از سوی پزشکی قانونی، تشییع و تدفین شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از شهدای دانش‌آموز به نام «ماکان نصیری» تاکنون حتی با انجام آزمایش DNA نیز شناسایی نشده و همچنان در فهرست مفقودان این حادثه قرار دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.