صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در بین الحرمین برگزار شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۵۴۵۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۲
به همت سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلای معلی و با مشارکت عتاب مقدسه حسینی «ع» و عباسی «ع»، مراسم پرشکوه اربعین رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای (قدس‌سره)، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در محل بین‌الحرمین برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم علاوه بر مسئولین و نمایندگان نهاد‌های ایرانی مستقر در کربلای معلی، کلیه شخصیت‌های سیاسی، نظامی، مذهبی استان از جمله سید احمد صافی تولیت شرعی عتبه مطهر عباسی (ع)، عبایجی دبیرکل عتبه مطهر حسینی (ع)، ضیا الدین دبیر کل عتبه مطهر عباسی (ع)، الأعرجی معاون استاندار بابل عراق، جمعی از نمایندگان کربلا در پارلمان عراق، مسئولین شورای استانی، مدیران کل دوایر استانی، روسای دانشگاه‌ها و شیوخ عشایر حضور داشتند.

مراسم با تلاوت روح بخش آیاتی از قرآن کریم آغاز و با حال و هوایی سرشار از حزن و اندوه و معنویت ادامه پیدا کرد.

روضه خوانی و ذکر مصیبت در رثای رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این مجلس بود که فضای روحانی خاصی را در محل بین الحرمین ایجاد کرد.

در این مراسم که تعداد انبوهی از زائرین اباعبدالله الحسین «ع» حضور داشتند، یاد و خاطره شهدای مدرسه میناب نیز با نصب بنر و قرار دادن کوله پشتی بر روی صندلی و پخش کلیپ ویژه گرامی داشته شد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.