به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری ملی لبنان گزارش داد که در حمله هوایی اسرائیل به شهر دیر قانون در جنوب لبنان، چند آمبولانس و خودروی آتشنشانی هدف قرار گرفتهاند.
همچنین شبکه الجزیره اعلام کرد رژیم صهیونیستی حملات هوایی را علیه شهر نبطیه و شهرک یحمر الشقیف و شهرک کفرجوز در جنوب لبنان انجام داد.
به گفته خبرنگار المیادین در جنوب لبنان تعدادی از نیروهای دستگاه امنیت دولتی لبنان به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به اطراف ساختمان دولتی در شهر نبطیه شهید و زخمی شدند.
همچنین یک پهپاد اسرائیلی شهرک عین بعال در جنوب لبنان را هدف قرار داد.
این حملات در حالی صورت میگیرد که کشورهای زیادی در تلاش برای برقراری آتش بس و اجرای بندهای مورد توافق میان ایران و آمریکا هستند. با این حال هنوز رژیم صهیونیستی به حملات خود بدون توجه به خواست جامعه جهانی ادامه میدهد.
ایران در واکنش به حملات این رژیم به جنوب لبنان و بیروت مذاکرات با آمریکا و سفر به پاکستان به این منظور را به تعویق انداخته است.
مقامات کشورمان هنوز تامین خواستههایشان برای حضور در مذاکرات با آمریکا را اعلام نکردهاند.
منبع: ایسنا